Ndërlidhjet

Valesa dërgon presidentin në gjyqNjë gjykatë në Varashavë ka filluar sot procesin gjyqësor kundër presidentit aktual polak. Presidenti polak është dërguar para drejtësisë nga Les Valesa nën akuzat për shpifje.

Kazçinski e ka akuzuar Valesën si agjent të kohës së komunizmit. Les Valesa ka qenë drejtues i lëvizjes polake, që çoi në rrëzimin e komunizmit dhe më pas është zgjedhur president i Polonisë.

Valesa kërkon nga Kazçinski të kërkojë falje dhe të paguajë një dëmshpërblim në vlerën e 37 mijë dollarëve.
XS
SM
MD
LG