Ndërlidhjet

Fillon Haxhi, 2.5 milionë pelegrinë


Sot fillon Haxhi në qytetet e shenjta Mekë dhe Medine. Vlerësohet se rreth 2.5 milionë besimtarë myslimanë kanë arritur në Mekë për të bërë pelegrinazhin vjetor. Numri i tyre sivjet është pak më i vogël për shkak të shqetësimeve të ngritura për shkak të gripit të derrave. Qeveria e Arabisë Saudite ka ndërmarrë masa të jashtëzakonshme për kontrollim mjekësor të besimtarëve.
XS
SM
MD
LG