Ndërlidhjet

Tiranë: Rama u takua me përfaqësues të KE-së


Lideri i Partisë Socialiste në opozitë në Shqipëri, Edi Rama, tha sot në Tiranë se partia e tij nuk do të hyjë në Kuvend, nëse nuk plotësohet kushti i saj kryesor – hapja e kutive.

- Hapja e kutive është kushti themelor për t’i dhënë Parlamentit legjitimitetin e munguar, u tha gazetarëve zoti Rama, pas takimit me zyrtarët e Komisionit Evropian, Pjer Mirel dhe Helmut Lohan, të cilët nuk kanë dhënë asnjë deklaratë.
XS
SM
MD
LG