Ndërlidhjet

Mblidhet samiti ibero-amerikanUdhëheqësit e Amerikës Latine kanë mundësinë të zgjidhin disa nga konfliktet politike të kontinetit gjatë takimit që fillon sot në Portugali.

Në takim përveç vendeve të Amerikës Latine marrin pjesë dhe ato të Gadishullit Iberik, ku hyjnë Spanja, Portugalia dhe Andorra.

Gjatë muajve të fundit marrëdhëniet mes Kolumbisë e Venezuelës dhe Brazilit e Hondurasit kanë njohur përkeqësim.
XS
SM
MD
LG