Ndërlidhjet

Zvicër: Po ndalimit të minareveTelevizioni zvicëran ka raportuar se rezultatet paraprake tregojnë se qytetarët kanë miratuar propozimin e të djathtës për të ndaluar ndërtimin e minareve të reja në Zvicër.

Votimi u mbyll në mesditë.

Qeveria dhe parlamenti i Zvicrës kmë herët kishin hedhur poshtë kërkesën e Partisë Popullore që të ndaloheshin ndërtimet e minareve të reja, pasi sipas tyre kërkesa shkelte kushtetutën, lirinë e besimit dhe traditën e tolerancës, që karakterizon këtë vend.
XS
SM
MD
LG