Ndërlidhjet

Medved u dërgoi perëndimorëve Paktin e sigurisë


Presidenti rus, Dmitri Medvedev, u ka dërguar një tekst propozim liderëve perëndimor në kuadër të fushatës së tij për një marrëveshje të re trans – atlantike të sigurisë, me të cilin do të shtohej ndikimi i Rusisë në sigurinë globale.

Kremlini tha se qëllim i këtij propozimi është “krijimi i një hapësire të pandarë në sferën e sigurisë ushtrake dhe politike në rajonin Evro – Atlantik”.
XS
SM
MD
LG