Ndërlidhjet

Kjevi, pak përparim drejt BE-sëPërpjekjet e Ukrainës për ta përshtatur legjislacionin me atë të Bashkimit Evropian nuk janë të mjaftueshme, tha kreu i Komisionit Evropian, Zhose Manuel Barroso.

Ai shtoi se ka shpresë se gjatë vitit 2010 do të ketë përparim real drejt një marrëveshje të mundshme asocimi mes BE-së dhe Ukrainës.

Presidenti ukrainas Viktor Jushçenko pranoi se qeveria e tij ka bërë pak gjatë vitit të fundit për të luftuar korrupsionin.
XS
SM
MD
LG