Ndërlidhjet

Karaxhiqi refuzon avokatinRadovan Karaxhiqi ka sfiduar përmes një mocioni, emërimin e avokatit mbrojtës nga Gjykata Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë. Kjo e fundit emëroi avokatin e Karaxhiqit, pasi ky i fundit me justifikimin e vetmbrojtjes po shtynte panevojë procesin gjyqësor.

Karaxhiqi nuk është dakord me emërimin e avokatit Harvei dhe kërkon ta zgjedhë vetë mbrojtësin ligjor.

Radovan karaxhiq përballet me 11 akuza mes të cilave dhe ato për gjenocid dhe krime kundër njerëzimit.
XS
SM
MD
LG