Ndërlidhjet

Mali i Zi merr Planin e Veprimit në NATOMinistrat e jashtëm të NATO-s i kanë ofruar Malit të Zi anëtarësimin në Planin e Veprimit për Anëtarësim në Aleancë.

Shefat e diplomacive të vendeve anëtare të Aleancës e kanë shtyrë ftesën për Bosnjën, dukle theksuar se Sarajeva duhet të përmbushë reformat.

Planet e Veprimit synojnë përshpejtimin e reformave dhe një hyrje më të shpejtë në NATO të vendeve kandidate.

XS
SM
MD
LG