Ndërlidhjet

SHBA: Papunësia shënon uljeStatistikat e fundit tregojnë se papunësia në Shtetet e Bashkuara ka njohur rënie.

“Ky është një lajm i mirënë stinën e shpresave. Më duhet ta pranoj se kryekëshilltarja ime ekonomike, Kristina Romer i morrikatër përqafime kur më solli raportin me të dhënat e fundit. Por duhet t’i shohë gjerat më larg. Kemi ende shumë rrugë për të bërë. Na duhet të rrisim numrin e vendeve të punës dhe ta bëjmë Amerikën të funksionojë më mirë sa më shpejt që mundemi”, tha presidenti Obama gjatë një fjalimi në shtetin e Pensilvanisë.
XS
SM
MD
LG