Ndërlidhjet

Banka Botërore parashikon rritje të varfërisëNjë raport i Bankës Botërore tha sot se kriza globale financiare do ta rritë edhe për 10.6 milionë numrin e të varfërve në Evropë dhe Azinë Qendrore, ndërsa 23 milionë të tjerë do t’i afrohen kufirit të varfërisë.

Moldavia, Taxhikistani, Kazakistani dhe Armenia do të jenë ndër vendet më të goditura, sepse më nuk pranojnë remitanca të mëdha nga emigrantët, të cilët tradicionalisht kanë dërguar para në shtëpi.
XS
SM
MD
LG