Ndërlidhjet

Poloni: Strehimkërkuesit bllokojnë treninAutoritetet polake thanë se 200 strehimkërkues nga Çeçenia dhe Gjeorgjia ishin bllokuar në një tren pranë kufirit me Gjermaninë. Burimet polake thanë se strehimkërkuesit synonin të shkonin në Strasburg, ku gjendet Këshilli i Evropës. Pasi nuk janë lejuar të kalojnë kufirin ata janë bllokuar në tren.

Protestuesit janë të pakënaqur me kushtet në kampet e azilit në Poloni si dhe me procedurat e tejzgjatura.
XS
SM
MD
LG