Ndërlidhjet

Shtatë të arrestuar për rastin TisaTre persona janë arrestuar në lidhje me rastin Tisa të trafikimit me njerëz, ndërsa katër të tjerë janë në arrest të përkohshëm.

Arrestimet janë kryer nga policia e Kosovës njoftoi EULEX-i.

Operacionet janë zhvilluar mëngjesin e sotëm në komunat e Vitisë, Gjakovës, Podujevës, Gjilanit dhe Prishtinës.
XS
SM
MD
LG