Ndërlidhjet

Demokratët duan zvogëlimin e papunësisë


Demokratët e presidentit të Shteteve të Bashkuara, Barak Obama, kanë dërguar në Dhomën Përfaqësuese të Kongresit planin për krijimin e vendeve të reja të punës.
Këtë plan, që do të kushtojë 154 miliardë dollarë, nuk e ka mbështetur asnjë republikan.
Masat e propozuara janë përzierje e mjeteve për autostrada, kanale dhe rrugë të tjera, ndërsa parashihet që të papunësuarit të marrin kompensim të vazhdueshëm.
XS
SM
MD
LG