Ndërlidhjet

KQZ: Rivotimi, s’ka vendim në pakoAnëtarët e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, në mbledhjen, e cila do të vazhdojë gjatë mbrëmjes, fillimisht kanë vendosur që vendimi i KZAP-it, që udhëzon rivotim në Prizren, Gjilan e Lipjan, të shqyrtohet për komunat veç e veç dhe jo në pako.

Pas diskutimeve të para, KQZ-ja erdhi në përfundim se udhëzimi i KZAP-it për të shpallur rivotim në këto tri komuna, nuk mund të zbatohet në pako, sepse, siç thuhet, duhet të merren parasysh specifikat e komunave veç e veç.
XS
SM
MD
LG