Ndërlidhjet

Maqedoni: Parlamenti e miratoi buxhetin 2010


Parlamenti i Maqedonisë e ka miratuar sot buxhetin për vitin 2010, duke paraparë 2% rritje ekonomike dhe deficit prej 2.5% të GDP-së.

Buxhetin e mbështetën 66, prej gjithsej 120 deputetëve sa janë në parlamentin e Maqedonisë.

“Ky buxhet është realist dhe më mirë i strukturuar”, sa sa ai i mëparshmi, tha ministri i financave, Zoran Stavrevski, duke theksuar se gjatë vitit 2010, rrogat në sektorin publik do të jenë të ngrira.
XS
SM
MD
LG