Ndërlidhjet

Karzai nën presion


Presidenti i Afganistanit, Hamid Karzai, duhet të ofroj përbërjen e re të qeverisë, pasi që parlamenti refuzoi 17 nga 21 të kandiduarit e tij.
Në votimin e fshehtë të 2 janarit, parlamentarët hodhën poshtë kandidaturat e Karzait duke i konsideruar ato jo adekuate.
Karzai kohëve të fundit është ballafaquar me presionin e shtuar të vendeve perendimore që të formoj një qeveri të pastër dhe të përgjegjshme.
XS
SM
MD
LG