Ndërlidhjet

KE çon në gjyq disa vende të BE-sëKomisioni Evropian tha se do të padisë shtetet që refuzojnë të paguajnë faturën për rritjen e pagave për punonjësit e strukturave të BE-së. Rritja e pagave parasheh mbulimin e shpenzimeve që mund të shkaktohen nga inflacioni.

Komisioni Evropian do ta çojë çështjen para Gjykatës Evropiane të Drejtësisë në Luksemburg.

Çështja është komplikuar pasi dhe gjyqtarët që do të gjykojnë çështjen përfitojnë vetë nga rritja e rrogave.
XS
SM
MD
LG