Ndërlidhjet

OKB shpall vitin e biodiversitetitKombet e Bashkuara, zyrtarisht sot, nisën vitin e biodiversitetit. Qëllimi i nismës është të rrisë interesimin dhe kujdesin për gjallesat dhe bimët e planetit.

Gjatë një ceremonie në Berlin, kancelarja Angela Merkel, kërkoi nga vendet e zhvilluara dhe ato në zhvillim të investojnë në mbrojtjen e natyrës.

Kombet e Bashkuara, përmes një deklarate, theksojnë se larmishmëria e specieve në botë është ulur, në shkallë të madhe si pasojë e aktivitetit të njeriut.
XS
SM
MD
LG