Ndërlidhjet

Merret në pyetje këshilltari i BleritIsh zëdhënësi i Toni Blerit, gjatë kohës që ka qenë kryeministër, është marrë në pyetje lidhur me ngjarjet që shoqëruan ndërhyrjen ushtarake në Irak në mars të vitit 2003.

Alister Kempbëll besohet se ka luajtur një rol të rëndësishëm në hartimin e dosjes së qeverisë britanike me akuzat rreth armëve bërthamore të Irakut.

Në dosje përfshihej dhe e dhëna se armët e shkatërrimit në masë të regjimit të Sadam Huseinit mund të ishin funksionale 45 minuta pas dhënjes së urdhërit.
XS
SM
MD
LG