Ndërlidhjet

Obama vë taksë të re mbi bankatPresidenti amerikan, Barak Obama, pritet të bëjë publike taksa të reja mbi bankat. Taksa e re synon të rikuporojë një sasi të fondeve që shteti dha për shpëtimin e institucioneve financiare.

Legjislacioni i ri pritet të mbulojë rreth 50 kompani dhe planifikon të kthejë në buxhet 117 miliardë dollarë. Ende nuk dihen detajet e plota të planit.
XS
SM
MD
LG