Ndërlidhjet

Lojërat Olimpike: Masa të ashpra kundër drogaveKomiteti Ndërkombëtar Olimpik tha se janë gati të gjitha masat për të kontrolluar e mos lejuar përdorimin e drogave dhe substancave stimuluese gjatë Lojërave Olimpike Dimërore. Lojërat fillojnë muajin tjetër në Vankuver të Kanadasë.

Strategjia e re përfshin dhe teste jashtë kohës së garave si dhe marrjen dhe ruajtjen e kampionëve të gjakut për një periudhë tetë vjeçare. Kjo do të ndihmojë për të kapur më lehtë parregullsitë, thanë buriemt e KNO-së.
XS
SM
MD
LG