Ndërlidhjet

Vujanoviq: Ambasadorët kur Kosova të njohë pakicën malazezePresidenti i Malit të Zi Filip Vujanoviq tha se nuk do t’i nënshkruajë aktet për shkëmbimin e ambasadorëve me Kosovën, deri sa bashkësisë malazeze në Kosovë t’i njihet statusi i pakicës, dhe të përfaqësohet në pushtetin në Kosovë.

“Unë gjithsesi nuk do t’i nënshkruaj aktet e shkëmbimit të ambasadorëve derisa bashkësia nacionale malazeze të pranohet qartë si pakicë, dhe t’i sigurohet përfaqësim autentik në pushtetin e Kosovës”, ka thënë Vujanoviq.
XS
SM
MD
LG