Ndërlidhjet

Di Paola: E ardhmja e Ballkanit në BE dhe në NATOKreu i Komitetit ushtarak të NATO-s admirali, Xhiampaolo Di Paola, tha se e ardhmja e vendeve të Ballkanit është integrimi në Bashkimin Evropian dhe në NATO. Nga vendet e ish Jugosllavisë vetëm Sllovenia është anëtare në të dyja strukturat.

Deklarata e admiralit Di Paola u bë gjatë vizitës së tij në Podgoricë.
XS
SM
MD
LG