Ndërlidhjet

Dënohen me të holla, kthehen në Serbi


Policia e Kosovës ka konfirmuar sot se 17 qytetarët dhe shtetasit e Serbisë, pas pagimit të dënimit prej 20 deri 270 euro, janë kthyer në Serbi.
17 serbët dje kishin hyrë ilegalisht në territorin e Kosovës, për të kryer siç thanë ata ritet fetare dhe pas kapjes nga policia e Kosovës i ishin dorëzuar gjykatës komunale në Podujevë.
Nga 17 të dënuarit, 13 kanë qenë nga Serbia, ndërsa 4 nga Fushë Kosova.
XS
SM
MD
LG