Ndërlidhjet

Moskë: Libia blen armatim nga Rusia


Kryeministri rus, Vlladimir Putin, tha sot se Rusia dher Libia e kanë nënshkruar një kontratë në vlerë prej 1.3 miliard euro për furnizim me armatim.

Ky njoftim u bë një ditë pasi zoti Putin dhe ministri i Mbrojtjes i Libisë, Abu-Bakr Yunis Jabr, janë takuar në Moskë.

Në pjesën e dytë të shekullit të 20-të, Libia ishte njëri nga blerësit më të mëdhenjë të armamtimit të prodhimit sovjetik.
XS
SM
MD
LG