Ndërlidhjet

KQZ: Procesi zgjedhor shkon mirëKomisioni Qendror i Zgjedhor në konferencën e fundit ka bërë të ditur se procesi zgjedhor i rivotimit në Prizren dhe Lipjan është duke shkuar mirë.

Kryetarja e KQZ-së, Nesrin Lushta, ka njoftuar se raportet e fundit nga KKZ-të, tregojnë se përqindja e qytetarëve që kanë dalë për të votuar deri në orën 15:30 në komunën e Lipjanit ka qenë 39.77 për qind, kurse në komunën e Prizrenit kanë votuar 27.49 për qind e qytetarëve.
XS
SM
MD
LG