Ndërlidhjet

BE: Plani grek me rreziqe, por i arritshëm


Komisioni Evropian thotë se plani i Greqisë për zgjidhjen e krizës buxhetore është me rreziqe, por e mbështet atë sepse caqet janë të arritshme.

Zëdhënësja e KE-së tha se qëllimet e buxhetit të Greqisë janë “ambicioze dhe ne i mbështesim ato” dhe shtoi se “arritja e këtyre objektivave është absolutisht e domosdoshme”.
XS
SM
MD
LG