Ndërlidhjet

Berisha: Liberalizimi i vizave, detyrë parësoreKryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, është deklaruar optimistë për liberalizimin e vizave dhe këtë objektiv e ka cilësuar detyrë parësore për të gjitha ministritë.
Berisha ka informuar ministrat për masat që po ndërmerren për procesin e liberalizimit të vizave, duke nënvizuar miratimin e ligjit për skafet si dhe procesin e pajisjes së nënshtetasve me pasaporta biometrike.
Lidhur me vetë procesin e liberalizimit të vizave pritet që në Shqipëri të arrijnë ekspertë nga Bashkimi Evropian, që sipas Berishës, do të vëzhgojnë nga afër progresin në përmbushjen e kushteve.
XS
SM
MD
LG