Ndërlidhjet

Prishtinë: Protestojnë punonjësit e shëndetësisëDisa qindra punonjës mjekësorë kanë protestuar në Prishtinë për rroga më të larta dhe kushte më të mira pune.

“Mos na harroni, na ndihmoni, ne shpëtojmë jetë”, ishte parrulla që mbanin në dorë mjekët dhe punonjësit e tjerë shëndetësorë gjatë marshit të tyre një ditor.
XS
SM
MD
LG