Ndërlidhjet

Kosovë: Protestojnë policët dhe punononjësit shëndetësorëDisa qindra punonjës mjekësorë dhe rreth 100 përfaqësues të njësive elitë të policisë kanë protestuar në Prishtinë për rroga më të larta dhe kushte më të mira pune.

“Mos na harroni, na ndihmoni, ne shpëtojmë jetë”, ishte parrulla që mbanin në dorë mjekët dhe punonjësit e tjerë shëndetësorë gjatë marshit të tyre një ditor.

Nga ana tjetër me kërkesat e policëve grevistë mësohet se janë solidarizuar dhe policët e rajonit të Pejës.
XS
SM
MD
LG