Ndërlidhjet

G7 kërkon përmbushjen e kritereve nga GreqiaMinistrat dhe guvernatorët e bankave qëndrore nga grupi i shtatë vendeve më të industrializuara të botës mbajtën një takim dy ditor në Kanada.

Sipas pjesëmarrësve ekonomitë po dalin nga recesioni, por është ende herët për të ndaluar ndihmën qeveritare.

Presidenti i Bankës Qëndrore Evropiane, Zhan Klod Trishe, tha se Greqia duhet të përmbushë kritere të reja, më të ashpra, në mënyrë që të ulë defiçitin e rëndë buxhetor.
XS
SM
MD
LG