Ndërlidhjet

Vjenë: Thaçi, Fejth marrin pjesë në GND për Kosovën


Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe përfaqësuesi civil ndërkombëtar, Piter Fejth, marrin pjesë në mbledhjen e sotme të Grupit Ndërkombëtar Drejtues për Kosovën, që mbahet në Vjenë.

Ky grup, që është formuar pas shpalljes së pavarësisë, përbëhet nga vendet që e kanë njohur Kosovën.

Raportohet se në mbledhje mund të diskutohet edhe për mandatin e zotit Fejth.
XS
SM
MD
LG