Ndërlidhjet

Strasburg: Miratohen komisionerët e rinj të BE-sëParlamenti Evropian me shumicë votash sot i aprovoi komisionerët e rinj evropianë.

Vendimi u hap rrugën 27 anëtarëve të komisionit, përgjegjës për propozimin dhe zbatimin e ligjeve të BE-së.

Komisioni drejtohet nga presidenti Zhoze Manuel Barroso për pesë vitet e ardhshme.
XS
SM
MD
LG