Ndërlidhjet

BE: Kriza greke, në qendër të debatitKriza financiare në Greqi pritet të jetë në qendër të debatit në takimin e udhëheqësve të 27 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian.

Në takim do të diskutohen masat për të ndihmuar Greqinë të tejkalojë krizën dhe të lehtësojë defiçitin buxhetor. Në mesin e vendeve anëtare ekziston droja se kriza greke mund të kërcënojë vlerën e euros e në veçanti të ketë ndikim negativ në vende të tjera të eurozonës si Portugalia apo Spanja.
XS
SM
MD
LG