Ndërlidhjet

Kosova anëtare e Forumit Evropian për GjeostatistikëKosova zyrtarisht u pranua anëtare e re e Forumit Evropian për Gjeostatistikë, njoftoi Enti i Statistikës së Kosovës.

Nga vendet e rajonit aktualisht anëtare në këtë forum janë Sllovenia, Kroacia dhe Kosova.

“Kjo është hera e parë që Kosova në ndonjë fushë të statistikave radhitet para vendeve të rajonit”, thuhet në komunikatë.
XS
SM
MD
LG