Ndërlidhjet

Kosova, përplas ministrin serb dhe atë shqiptarMinistri serb i Tregtisë ka braktisur takimin e Forumit Ekonomik të Veronës në shenjë proteste ndaj homologut të tij nga Shqipëria. Ministri i Ekonomisë dhe Financave të Shqipërisë e kishte cilësuar Kosovën si vend tërheqës për investitorët e huaj.

Ministri serb nuk e ka pranuar cilësimin e Kosovës si shtet dhe para braktisjes së takimit ka ndërprerë fjalën e homologut të tij nga Tirana.
XS
SM
MD
LG