Ndërlidhjet

Vankuver: 5 medaljet e para të artaAtletët nga Sllovakia, Zvicra, Koreja e Jugut, Hollanda dhe Shtetet e Bashkuara kanë fituar medaljet e para të arta në Lojërat Olimpike Dimërore në Vankuver.

Anastazia Kuzmina morri të parën medalje të artë që Sllovakia ka fituar ndonjëherë në Lojërat Olimpike.

Simon Amani, skiatori zviceran fitoi medaljen e tretë të artë në Lojërat Olimpike.
XS
SM
MD
LG