Ndërlidhjet

Australi: 28 vjet burgim për komplot terrorist


Një gjykatë në Australi ka dënuar me burgim deri në 28 vjet pesë myslimanë për konspiracionin më të madh terrorist në Australi.

Personat në moshë prej 25 e deri në 44 vjet, janë shpallur fajtorë për konspiracion për kryerjen e akteve në përgatitje për sulm terrorist ndërmjet periudhës korrik 2004 dhe nëntor 2005.

Ata kishin mbledhur materje kimike shpërthyese dhe armë zjarri për ta sulmuar cakun e panjohur.

Emrat e personave të dënuar nuk janë publikuar për media.
XS
SM
MD
LG