Ndërlidhjet

BE: Diplomati grek drejton mbrojtjen e traditës serbe në KosovëDimitris Moçopoulos, diplomat grek që shërben në Kosovë, është emëruar nga Bashkimi Evropian si i ngarkuar për tu kujdesur për trashëgiminë serbe në Kosovë.

Ai do të ndihmojë në zhvilimin e politikave të bashkrenduara për ruajtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare si dhe të ngrejë vetëdijen për mbrojtjen e kësaj pasurie, thuhet në deklaratën e BE-së.
XS
SM
MD
LG