Ndërlidhjet

Kabul: Ofensiva ka zhbërë komandën e kryengritësveOfensiva e forcave të Aleancës dhe atyre afgane në provincën e Helamandit ka shpërbërë udhëheqjen vendore të kryengritësve, tha major gjenerali Nik Karter. Ai shtoi se forcat ndërkombëtare dhe ato afgane kanë hasur “rezistencë të konsiderueshme të grupeve të izoluara” gjatë marrjes së Marxhahut.

Karter është komandanti i forcave britanike në Afganistan.
XS
SM
MD
LG