Ndërlidhjet

Seancë parlamentare për 2 vjetorin e pavarësisëNë dyvjetorin e pavarësisë së Kosovës, Kuvendi po mban një seance solemne, ku marrin pjesë udhëheqësit më të lartë vendorë.

“Pavarësia e Kosovës është rezultati i punës se dhe sakrificës së madhe të qytetarëve ndihmës së faktorit ndërkombëtar” tha presidenti Sejdiu.

Ndërkaq Kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi, tha se shpallja e pavarësisë së Kosovës, dy vjet pas është bërë vend faktor për paqe në rajon dhe me gjerë.
Kryeparlamentari ka thënë se pavarësia e Kosovës "tashmë është fakti i pa kthyer".

Kryeministri Hashim Thaçi, gjatë seancës tha se Kosova “po shënon një ditë që është rrënjosur thellë në mendjet tona”.
XS
SM
MD
LG