Ndërlidhjet

BERZH: Serbisë i jepen 150 milionë euro për rrjetin e gazit


Banka evropiane për zhvillim dhe rikonsntruktim (BERZH) sot e ka miratuar vendimin për dhënien e kredisë në vlerë prej 150 milionë euro për Serbinë, për përimirësimin e infrastrukturës së gazit natyror.

Pjesa më e madhe e kredisë parashihet për ndërtimin e një rezervoari nëntokësor të gazit në pjesën veriore të Serbisë dhe për zgjerimin e rrjetit të furnizimit me gaz.
XS
SM
MD
LG