Ndërlidhjet

Rusia e gatshme të ndihmojë BullgarinëRusia është shprehur e gatshme të ofrojë fonde për centralin bërthamor në Bullgari, deri në momentin që ky projekt do të gjejë investitorë afatgjatë.
Pala ruse tha se janë të gatshëm të financojnë projektin edhe pa garanci nga pala bullgare.

Llogaritet se centrali bërthamor në fjalë ka nevojë për 350-400 milionë euro gjatë këtij viti dhe mbi 1 miliardë euro në vitin 2011.
XS
SM
MD
LG