Ndërlidhjet

Vaksina kundër SIDA-s me efekt të përkohshëmVaksina kundër SIDA-s, e cila duket se ka funksionuar, së paku pjesërisht në Tajlandë, i ofron vetëm mbrojtje të përkohshme pacientëve. Pas afro një viti efekti mbrojtës i vaksinës kundër SIDA-s fillon të dobësohet, njofton Instituti i Kërkimeve në Merilend të Shteteve të Bashkuara.

Sipas të njëjtave burime kjo ka qenë dhe arsyeja e vështirësisë në interpretimin e rezultateve.
XS
SM
MD
LG