Ndërlidhjet

Rusia kërcënon sërishRusia mund të vendosë raketa në Kaliningrad. Ky i fundit është rajon rus që gjendet jashtë kufijve zyrtar të Rusisë. Deklarata e ministrit të mbrojtjes paraqet përtëritjen e kërcënimeve ruse.

Qëndrimet e ngjashme të bëra publike më herët janë shoqëruar me protesta nga Polonia dhe vendet balltike.
XS
SM
MD
LG