Ndërlidhjet

ORA zyrtarisht iu bashkua LDK-sëPërfaqësuesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Reformiste ORA kanë nënshkruar sot një marrëveshje për bashkimin e këtyre dy subjekteve politike.

Marrëveshjen e nënshkruan nënkryetari i LDK-së, Eqrem Kryeziu, dhe kryetarja e partisë ORA, Teuta Sahatçiu.

Kryeziu e vlerësoi të rëndësishëm aktin e sotëm, ndërsa Sahatçiu uroi bashkimin e dy forcave politike, duke thënë se"bashkimi bën fuqinë".
XS
SM
MD
LG