Ndërlidhjet

Greva masovike bllokon GreqinëGreva e përgjithshme në Greqi sot do t’i mbyllë shkollat dhe spitalet, si dhe do ta çrregullojë transportin publik në 24 orët e ardhshme.

Punonjësit e sektorit publik protestojnë për ngrirjen e rrogave dhe taksat e reja, që qeveria i vendosi në kuadër të planit për zgjidhjen e krizës.

Sindikatat në sektorin privat dhe publik në Greqi përfaqësojnë gjysmën e 5 milionë të punësuarve në vend.
XS
SM
MD
LG