Ndërlidhjet

OBSH: Është herët të shpallet fundi i pandemisëOrganizata Botërore e Shëndetësisë tha se ende është herët të thuhet se pandemia e gripit të derrit e ka arritur kulmin në të gjitha pjesët e botës.

Zëdhënësi i OBSH-së, Gregori Hart, tha se vendimi i komitetit 15 anëtarësh nuk është obligues, dhe se vendimin përfundimtar do ta marrë sekretarja e përgjithshme e organizatës, Margaret Çan.

Konkluzat e komitetit do të publikohen sot.
XS
SM
MD
LG