Ndërlidhjet

Shqipëria pranon tre të burgosur të tjerë nga GuantanamoMbërrijnë në Shqipëri nga qendra e paraburgimit në Guantanamo tre të burgosur, Saleh bin Hadi Asasi me kombësi tuniziane, Sharif Fati Ali al Mishad me kombësi egjiptiane dhe Abdul Rauf Omar Mohammad Abu al Qusin, me kombësi libiane.

Ky transferim vjen si rezultat i angazhimeve konkrete që qeveria shqiptare ka marrë për të mbështetur iniciativën e administratës së Presidentit Obama për mbylljen e qendrës së Guantanamos dhe transferimin e të paraburgosurve në vende mike dhe të sigurta.
XS
SM
MD
LG